Emigrant

 

Per a Margarita

Amb Salvat-Papasseit

 

Jo sé el que és traginar sacs de carbó

amb l´esquena vençuda

en una via morta

de la Europa profunda

 

Jo sé el que és sentir a l’os

el fred nu de la tundra

i veure’s el cos nu

i veure’s la pell nua

 

Jo sé el que és regalimar

llàgrimes de runa

en un rostre sense ulls

per a la patria perduda

 

Jo sé el que és cridar a la mort

amb el no humà somriure

de qui ja no és

i no vol tornar a viure

 

Sabadell, España, 28 de octubre de 2012

 

 

Añadir comentario

Puedes usar los tags html <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> . El nombre y el email son campos requeridos, el email no se publicará, solo es para controlar.